Биди дел од промената иПРИКЛУЧИ СЕ!

за промена на политичко економскиот систем
и воспоставување Нова Алтернатива

  Пристапница

  Име

  Презиме

  Пол

  Датум на раѓање

  Адреса (лична карта)

  Поштенски број

  Држава

  Општина


  Контакт информации

  За какви било прашања што можеби ги имаме и за да ве информираме. Ние никогаш нема да ги пренесеме вашите информации на трети страни.

  Телефон

  Е-пошта


  Доколку сакате активно да се вклучите во работата на некој од програмските сектори


  https://novaalternativa.mk/wp-content/uploads/2024/01/nova-alternativa-logo-white.png
  АЈДЕ СИТЕ ЗАЕДНО, СО ЕДНА ИДЕЈА - ПРАВДА ЗА МАКЕДОНИЈА - ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ И ДА ОДБЕРЕМЕ НОВА АЛТЕРНАТИВА.
  Сите заедно без разлика на етничка, верска или било каква друга определба да се избориме за еднакви можности, за просперитет. заедно да бараме правна држава во која секој ќе биде еднаков пред законите, Македонија да биде држава која ќе биде на страната на сите нас - граѓаните. Македонија во која ќе владее ред и поредок.
  Правна држава во која ќе владее правото, а не криминалниот ум на квази-патриотите.