Биди дел од променатаНАСТАНИ

https://novaalternativa.mk/wp-content/uploads/2024/02/danela-nova-alternativa-govornica.jpg

СЛЕДЕН НАСТАННова Алтернатива за правда во Македонија!

17. Јануари 2024
18 часот
Кристална Сала
Скопје Х.Континентал

Сите заедно, со една идеја – правда за Македонија – да се обединиме и да одбереме Нова Алтернатива…

ПРЕТХОДЕН НАСТАННова Алтернатива за
правда во Македонија!

17. Јануари 2024 / Скопје Х.Континентал
danela-nova-alternativa-govornica
image00001
image00002
image00003
image00004
image00005
https://novaalternativa.mk/wp-content/uploads/2024/01/nova-alternativa-logo-white.png
АЈДЕ СИТЕ ЗАЕДНО, СО ЕДНА ИДЕЈА - ПРАВДА ЗА МАКЕДОНИЈА - ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ И ДА ОДБЕРЕМЕ НОВА АЛТЕРНАТИВА.
Сите заедно без разлика на етничка, верска или било каква друга определба да се избориме за еднакви можности, за просперитет. заедно да бараме правна држава во која секој ќе биде еднаков пред законите, Македонија да биде држава која ќе биде на страната на сите нас - граѓаните. Македонија во која ќе владее ред и поредок.
Правна држава во која ќе владее правото, а не криминалниот ум на квази-патриотите.