Price List

Basic
Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration.
$299.99
 • objectively innovate
 • empowered manufactured
 • products whereas
 • parallel platforms
Standard
Holistically pontificate installed base portals after maintainable products.
$999.99
 • objectively innovate
 • empowered manufactured
 • products whereas
 • parallel platforms
Advanced
Dramatically engage top-line web services cutting-edge deliverables.
$1,999.99
 • objectively innovate
 • empowered manufactured
 • products whereas
 • parallel platforms
https://novaalternativa.mk/wp-content/uploads/2024/01/nova-alternativa-logo-white.png
АЈДЕ СИТЕ ЗАЕДНО, СО ЕДНА ИДЕЈА - ПРАВДА ЗА МАКЕДОНИЈА - ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ И ДА ОДБЕРЕМЕ НОВА АЛТЕРНАТИВА.
Сите заедно без разлика на етничка, верска или било каква друга определба да се избориме за еднакви можности, за просперитет. заедно да бараме правна држава во која секој ќе биде еднаков пред законите, Македонија да биде држава која ќе биде на страната на сите нас - граѓаните. Македонија во која ќе владее ред и поредок.
Правна држава во која ќе владее правото, а не криминалниот ум на квази-патриотите.