DOWNLOAD LIST

04
September
19.30h
Fundraising Dinner
Benefit Teragram Hall
395 Nostrand Ave, Brooklyn. NY
06
September
19.30h
Elections: Mayoral Debate
Benefit Teragram Hall
395 Nostrand Ave, Brooklyn. NY
12
September
19.30h
Elections: Hot Topics
Benefit Teragram Hall
395 Nostrand Ave, Brooklyn. NY
14
September
19.30h
Elections: Policy Positions
Benefit Teragram Hall
395 Nostrand Ave, Brooklyn. NY
https://novaalternativa.mk/wp-content/uploads/2024/01/nova-alternativa-logo-white.png
АЈДЕ СИТЕ ЗАЕДНО, СО ЕДНА ИДЕЈА - ПРАВДА ЗА МАКЕДОНИЈА - ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ И ДА ОДБЕРЕМЕ НОВА АЛТЕРНАТИВА.
Сите заедно без разлика на етничка, верска или било каква друга определба да се избориме за еднакви можности, за просперитет. заедно да бараме правна држава во која секој ќе биде еднаков пред законите, Македонија да биде држава која ќе биде на страната на сите нас - граѓаните. Македонија во која ќе владее ред и поредок.
Правна држава во која ќе владее правото, а не криминалниот ум на квази-патриотите.