HomeAuthor

Header

Нова Алтернатива го отвори својот изборен штаб во Битола

Нова Алтернатива продолжува да ја шири својата идеја секаде каде што има правдољубиви, чесни и храбри луѓе. Така е и во Битола каде го отворивме новиот изборен штаб на Нова Алтернатива. Преубаво минат ден во друштвото на храбри и посветени луѓе. Луѓе кои бараат правда, на кои им е преку глава од истите политичари и...

Нова Алтернатива го отвори својот изборен штаб во Неготино

Нова Алтернатива продолжува да ја шири својата мрежа низ цела Македонија. Заедно со Неготинчани го отворивме изборниот штаб на Нова Алтернатива во Неготино. Искрени, чесни, полни со ентузијазам и храброст. Такви се луѓето кои се дел на Нова Алтернатива во Неготино. Нова енергија, нови луѓе, НОВА АЛТЕРНАТИВА!

https://novaalternativa.mk/wp-content/uploads/2024/01/nova-alternativa-logo-white.png
АЈДЕ СИТЕ ЗАЕДНО, СО ЕДНА ИДЕЈА - ПРАВДА ЗА МАКЕДОНИЈА - ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ И ДА ОДБЕРЕМЕ НОВА АЛТЕРНАТИВА.
Сите заедно без разлика на етничка, верска или било каква друга определба да се избориме за еднакви можности, за просперитет. заедно да бараме правна држава во која секој ќе биде еднаков пред законите, Македонија да биде држава која ќе биде на страната на сите нас - граѓаните. Македонија во која ќе владее ред и поредок.
Правна држава во која ќе владее правото, а не криминалниот ум на квази-патриотите.