Правда. Правичност. Просперитет.

Нова Алтернатива за новите генерации

ПОСТУЛАТИСите заедно, со една идеја правда за Македонија да се обединиме и да одбереме Нова Алтернатива.

https://novaalternativa.mk/wp-content/uploads/2024/02/image00002-1280x960.jpeg

ТЕКОВНИ НАСТАНИНова Алтернатива за правда во Македонија!

17. Јануари 2024
18 часот
Кристална Сала
Скопје Х.Континентал

Сите заедно, со една идеја – правда за Македонија – да се обединиме и да одбереме Нова Алтернатива…

https://novaalternativa.mk/wp-content/uploads/2024/02/danela-hero.png
Стојам пред Вас храбри и чесни луѓе со идеја, начин и желба да ја направиме Македонија место кое како наш дом е одраз на слобода, просперитет и правда. Стојам пред вас со Нова Алтернатива.

Данела Арсовска

ПРЕТСЕДАТЕЛ
https://novaalternativa.mk/wp-content/uploads/2024/01/nova-alternativa-logo-white.png

НАЈНОВО ОД СООПШТЕНИЈА

Биди дел од промената и приклучи се!

https://novaalternativa.mk/wp-content/uploads/2024/01/nova-alternativa-logo-white.png
АЈДЕ СИТЕ ЗАЕДНО, СО ЕДНА ИДЕЈА - ПРАВДА ЗА МАКЕДОНИЈА - ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ И ДА ОДБЕРЕМЕ НОВА АЛТЕРНАТИВА.
Сите заедно без разлика на етничка, верска или било каква друга определба да се избориме за еднакви можности, за просперитет. заедно да бараме правна држава во која секој ќе биде еднаков пред законите, Македонија да биде држава која ќе биде на страната на сите нас - граѓаните. Македонија во која ќе владее ред и поредок.
Правна држава во која ќе владее правото, а не криминалниот ум на квази-патриотите.